Frågor och svar

Vad gör Mad Rabbit så effektivt?

Naturliga och ekologiska ingredienser som kakaosmör, sheasmör och eteriska oljor ger näring och återfuktar din hud samt skyddar huden från UV-strålning och minskar uppkomsten av rynkor. Vår lugnande gel använder den naturliga kraften från C-vitamin, mandelolja och Aloe Vera (bland annat) för att omedelbart minska ärrbildning och vävnadsskador när den används inom 2 veckor efter att du fick din tatuering.

Vilka resultat kan jag förvänta mig från Mad Rabbits produkter

Du kommer att se resultat direkt, det blir ingen missfärgning av bläcket och du får en mer levande och skyddad tatuering, din hud kommer att tonas för starkare färg.

Vad skiljer Mad Rabbit från andra eftervårdsprodukter på marknaden?

Mad Rabbit använder naturliga, ekologiska och giftfria ingredienser som är säkra för huden, du kommer aldrig att hitta parabener eller något konstgjort i våra produkter.

Fungerar Mad Rabbit på gamla och nya tatueringar

Ja och ja!
Mad Rabbit föryngrar och hjälper gamla tatueringar att återfå sin lyster och om du har en nyläkt tatuering kommer den att se helt ny ut i flera år! För helt nya tatueringar, prova vår nya Soothing Gel inom de första 2 veckorna efter att du fått den för att optimera restaureringsprocessen! Mad Rabbit hjälper dig och dina tatueringar

Kommer Mad Rabbit att fungera på min hudtyp?

Ja, Mad Rabbit fungerar på alla tatueringar och på alla hudtoner